Vélemények erről: Goji Cream

 • Petra
  Remek krém. Tökéletesen megbirkózik a feladatával. Már több mint egy hónapja használok rendszeresen reggel és este goji krémet. Nagyon elégedett vagyok a jelentkezéssel! A szem alatti duzzanat, a mély mimikai ráncok eltűntek. Munkahelyen és otthon mindenki észrevette, hogyan alakultam át és lettem vonzóbb! Nemrégiben ismételt megrendelést készítettem a krémről, várom a szállítást.
  Goji Cream
 • Anna
  Nem sajnálom az elköltött pénzt. A krém könnyen felvihető és gyorsan felszívódik. Az első alkalmazás után úgy tűnt, hogy a bőr újra életre kel. Több mint hat hónapja használom. Nemrég készítettem egy fényképet, összehasonlítva a goji krém használata előtt és után. A szem közelében és az arcán nincsenek korábbi kifejező ráncok. A nyak és a dekoltázs tónusosabb, fiatalabbnak tűnik.
  Goji Cream
 • Nóra
  Válassza a Goji krémet a smink természetes alapjaként és a mély ráncok megelőzésére. Nem tévedtem a választásban. Hidratálja, táplálja, kiegyenlíti az arcszínt, eltávolítja a tökéletlenségeket. Minden nap használom a krémet. Néhány hónappal később észrevettem, hogy a homlokomon lévő arcráncok gyakorlatilag eltűntek. Elégedett vagyok az eredménnyel.
  Goji Cream
 • Zsófia
  Arra a következtetésre jutottam, hogy a Goji Cream kiváló ránctalanító krém megfizethető áron. Gyorsan és jól felszívódik. A bőr nem zsírosodik, ugyanakkor nem is száraz. A krém hidratálja, feszesíti, eltávolítja és megakadályozza a ráncok kialakulását. A felhordás után nincs feszültség érzés. Kellemes aroma. Ajánlja!
  Goji Cream
 • Réka
  Kozmetikus ajánlására hívtam fel a figyelmet a Goji Cream-re. A használat nem okozott csalódást. Épp ellenkezőleg, minden várakozást felülmúlt. Korábban több eszközt kellett használnia egyszerre. A Goji Cream ötvözi mindazt, amire szükségem van - szemkontúr ápolás, sminkalap, reggeli hidratáló és helyreállító esti arckrém.
  Goji Cream
Felhasználói értékelés Goji Cream
4.8
14