Goji Berry krém

Goji Cream Szombathelyen Magyarország

Krém Goji Cream
Ft11900Ft23800
4.814

Rendelni Goji Cream

Kedvezmény -50%

Az eredeti Goji krémet csak a termék hivatalos weboldalán keresztül rendelheti meg. Vigyázzon a harmadik fél webhelyein található hamisított termékekkel!

Valódi Goji krém - Hogyan vásároljunk a Szombathelyen részvényekkel

A promóció megrendeléséhez a megrendelőlap használatával adja meg telefonszámát és nevét a hivatalos weboldalon található online megrendelőlapon. Várjon visszajelzést, és választ ad minden kérdésére. Egy órán belül a menedzser felhívja a megadott számot, tisztázza a szállítás részleteit, a krém beérkezésének időpontját.

Szép bónusz! Kedvezmény -50% kedvezmény a kiinduló termék árából (Ft11900). Érvényes az egész országban - Magyarország.

Nincs előtörlesztés. Kaphat szállítást futártól vagy átveheti a postán.

Hogyan kell vásárolni Szombathelyen Goji Cream

A

Goji Cream egy innovatív ránctalanító krém, amely a goji bogyó kivonatán alapul. 22 éves és idősebb lányoknak és nőknek készült (korlátozás nélkül). Univerzális - arcra, szemkörnyékre és dekoltázsra. Az egyik csomag térfogata 50 ml.

Ár Ft11900 - töltse ki az űrlapot azok számára, akik krémet szeretnének kapni a szombathelyeni promóción

Siessen vásárolni 50% kedvezménnyel. Az akció feltételei korlátozottak. Magyarországon érvényes a hivatalos weboldalon keresztül történő megrendelésekhez. Nagyon könnyű krémet rendelni egy speciális űrlap segítségével a weboldalon:

  1. azonnali megrendelést készíthet kedvezményes áron úgy, hogy az üres mezőkbe írja be nevét és telefonszámát
  2. a menedzser telefonon felhívja Önt, hogy megerősítse a megrendelést a szállítási részletek tisztázása érdekében
  3. 2-7 napon belül elfogadja a megrendelést és csak a Szombathelyen kézhezvétele után fizet.

Felhívjuk figyelmét, hogy a futárral történő szállítás költsége az Ön által megadott címre a várostól függően változhat, a fizetés csak a csomag kézbesítése után történik. A megrendelés visszaigazolásakor kérjük, adja meg a teljes fogadó címet (irányítószám, Magyarország, Szombathely, utca, házszám).

A

Goji Cream azonnal hidratálja és kiegyenlíti a hangot. Sminkalapként használható. A rendszeres használat öregedésgátló hatású. Enyhíti a szem alatti duzzanatot és fáradtságot, kisimítja a ráncokat és megakadályozza azok megjelenését.

Más magyarországi városok, ahol vásárolni lehet Goji Cream

Magyarország városai, ahol meg lehet vásárolni Goji Cream

Goji Cream BudapestenGoji Cream Sarmellekben
Goji Cream DebrecenbenGoji Cream a Miskoltsban
Goji Cream Szegeden
Városok Magyarországon

Vélemények erről: Goji Cream Szombathelyen

  • Anna
    Nem sajnálom az elköltött pénzt. A krém könnyen felvihető és gyorsan felszívódik. Az első alkalmazás után úgy tűnt, hogy a bőr újra életre kel. Több mint hat hónapja használom. Nemrég készítettem egy fényképet, összehasonlítva a goji krém használata előtt és után. A szem közelében és az arcán nincsenek korábbi kifejező ráncok. A nyak és a dekoltázs tónusosabb, fiatalabbnak tűnik.
    Goji Cream