Goji Berry krém

Goji Cream Szegeden Magyarország

Krém Goji Cream
Ft11900Ft23800
4.814

Rendelni Goji Cream

Kedvezmény -50%

Az eredeti Goji krémet csak a termék hivatalos weboldalán keresztül rendelheti meg. Vigyázzon a harmadik fél webhelyein található hamisított termékekkel!

Igazi Goji krém - Hogyan juthatunk el a Szegeden részvényekhez

Ha promócióra van szükséged, meg kell adnod a nevedet és a telefonszámodat a hivatalos weboldalon található online megrendelőlapon. Várjon visszajelzést a megrendelés tisztázása és a címre történő kézbesítés megszervezése érdekében. És 1 órán belül a cég képviselője felhívja a telefonját, meghatározza a szállítás részleteit, a krém beérkezésének időpontját.

Szép bónusz! Kedvezmény -50% kedvezmény a kiinduló termék árából (Ft11900). Érvényes az egész országban - Magyarország.

Nincs előtörlesztés. Fizetés csak a csomag kézbesítése után postán vagy futárral történő kézhezvétele után.

Hogyan kell vásárolni Szegeden Goji Cream

A

Goji Cream egy innovatív ránctalanító krém, amely a goji bogyó kivonatán alapul. 22 éves és idősebb lányoknak és nőknek készült (korlátozás nélkül). Univerzális - arcra, szemkörnyékre és dekoltázsra. Az egyik csomag térfogata 50 ml.

Ár Ft11900 - töltse ki az űrlapot Krémet kaphat a szegedi akcióról

Siessen vásárolni 50% kedvezménnyel. Az akció feltételei korlátozottak. Magyarországon érvényes a hivatalos weboldalon keresztül történő megrendelésekhez. Nagyon könnyű krémet rendelni egy speciális űrlap segítségével a weboldalon:

  1. Kérelmet hagy a weboldalunkon, az üres mezőkben feltüntetve nevét és telefonszámát
  2. telefonon pontosítjuk a megrendelés részleteit a szállítási részletek tisztázása érdekében
  3. 2-7 napon belül adjon le megrendelést és időben kapja meg Szegeden

Felhívjuk figyelmét, hogy a postás által a megadott címre történő kézbesítés ára különböző városokban eltérő lehet, csak akkor kell fizetni, ha a csomagot megkapta az Ön címére. A megrendelés visszaigazolásakor kérjük, adja meg a teljes fogadó címet (irányítószám, Magyarország, Szeged, utca, házszám).

A

Goji Cream azonnal hidratálja és kiegyenlíti a hangot. Sminkalapként használható. A rendszeres használat öregedésgátló hatású. Enyhíti a szem alatti duzzanatot és fáradtságot, kisimítja a ráncokat és megakadályozza azok megjelenését.

Más magyarországi városok, ahol vásárolni lehet Goji Cream

Magyarország városai, ahol meg lehet vásárolni Goji Cream

Goji Cream BudapestenGoji Cream Sarmellekben
Goji Cream DebrecenbenGoji Cream a Miskoltsban
Goji Cream Szombathelyen
Városok Magyarországon

Vélemények erről: Goji Cream Szegeden

  • Nóra
    Válassza a Goji krémet a smink természetes alapjaként és a mély ráncok megelőzésére. Nem tévedtem a választásban. Hidratálja, táplálja, kiegyenlíti az arcszínt, eltávolítja a tökéletlenségeket. Minden nap használom a krémet. Néhány hónappal később észrevettem, hogy a homlokomon lévő arcráncok gyakorlatilag eltűntek. Elégedett vagyok az eredménnyel.
    Goji Cream