Használati útmutató Goji Cream

Goji Cream - általános információk és jellemzők

Eszköz típusa:

arckrém

Kötet:

50 ml / 1 csomag

Alkalmazás:

kültéri használatra

Cél:

ránctalanító

Főcsapat:

goji bogyó kivonat,

szőlőmag és jojobaolaj

A

Goji Cream ránctalanító krém, amely növényi eredetű természetes összetevőkön alapul. 22 éves és idősebb lányok és nők számára készült (nincs korlátozás). Arcra, szemkörnyékre, nyakra és dekoltázsra. Elősegíti a bőrsejtek regenerálódását, feltölti az energiát és eltávolítja a fáradtság jeleit, hatékonyan küzd a ráncok ellen és blokkolja azok megjelenését, helyreállítja a feszességet. A készítmény nem tartalmaz szulfátokat. A krém magas minőségét nemzetközi megfelelőségi tanúsítvány, hatékonyságát pedig a klinikai vizsgálatok pozitív eredményei és számos fogyasztói vélemény igazolja.

Ránctalanító krém - javallatok:

 • mély korú ráncok és a bőr feszességének elvesztése
 • öregségi foltok, egyenetlen bőrszín, megnagyobbodott pórusok
 • utánzó ráncok a szem közelében, az arcán, a homlokán és az orrhídon
 • kiütés az arcon, mitesszerek, pattanások, gyulladás
 • feszes, száraz, kiszáradt érzés
 • lelógó szemhéjak, fáradt szem szindróma
 • laza bőr a nyakon, az állon, a dekoltázson
 • a faggyúmirigyek fokozott munkája - zsíros bőr.

A felsorolt ​​okokon kívül ez a krém a tökéletes ultrakönnyű sminkalap. Innovatív formulájának köszönhetően minden bőrtípusra alkalmas. Száraz, olajos, normál vagy kevert - A Goji krém ugyanolyan előnyös minden lány és nő számára, bármilyen korú.

Fontos tudni! Csak a krém helyes alkalmazásának van a legpozitívabb eredménye. A krém minden egyes csomagjában megtalálhatók a használati útmutató, az ellenjavallatokkal kapcsolatos információk. A gyártó azt javasolja, hogy az első használat előtt ismerkedjen meg vele.

Utasítások a Goji Cream használatához - ajánlások, ellenjavallatok

Ránctalanító krém alkalmazása - csak első pillantásra tűnik egyszerű eljárásnak, amely nem igényel semmilyen készséget. Ha azonban jelentős eredményt szeretne elérni a lehető legrövidebb időn belül, jobb elsajátítani számos alapismeretet és szabályt a krém arcra történő felviteléhez:

utasítások a Goji Cream megfelelő alkalmazásáról a goji bogyós gyümölcsökkel való ráncok ellen
 • Tisztítsa meg bőrét a kozmetikumoktól és egyéb szennyeződéstől. Ne törölje szárazra az arcát - egy kissé nedves arcon keresztül a krém sokkal gyorsabban felszívódik és aktiválódik
 • Nyomjon egy borsó krémet mutató- és középső ujjára, várjon néhány másodpercet, amíg a krém kissé felmelegszik testhőmérsékleten
 • Ezután két ujjával óvatosan kopogtatva, menjen végig az arc teljes bőrén. Kezdeni kell a homlokkal, majd a szem, az orr és az arc körüli bőrrel. További áll, nyak és dekoltázs. Így olyan leszel, mintha a krémet a bőrbe hajítanád, anélkül, hogy megfeszítenéd.
 • A krém felvitele után 15 percet kell várni reggel, 1, 5 órával lefekvés előtt. Száraz ruhával törölje le a krém maradványait.

Ügyeljen a képre. A nyilak mutatják a helyes irányt, amelyben a krémet fel kell használni a ráncok és más, az életkorral kapcsolatos változások ellen.

A Goji Cream ellen nincsenek ellenjavallatok. Kivételt képez a krém egyik komponensének ritka egyéni intoleranciája.

Legyen óvatos! Óvakodjon a hamisítástól. Az eredeti krémet Magyarországon csak a hivatalos weboldalon lehet megvásárolni.